Shake-It Mixer Blue Curacao

en flaska shake it curacao

Shake-It Mixer Blue Curacao

Blå curacao är en världsberömd och uppskattad likör som görs av en bitter apelsinsort som växer på den västindiska ön Curacao strax norr om Venezuela. Blå Curacao används som smaksättare och framförallt för att ge en fantastisk exotisk och tropisk färg till mängder av drinkar, cocktails och mocktails. Blå Curacoa ger bland annat karaktär till klassiker som Blue Lagoon och Blue Hawaiian. Med Shake-it Blue Curacao gör du enkelt många av de berömda drinkarna. Du får också en utmärkt färg- och smaksättare i desserter, glass, milkshakes, smoothies, frostings och i många sammanhang där man vill ha en elegant apelsinton och en läcker färg.

Betyg
Skriv ut
Storlek
50 cl
Land/Område
Danmark
Typ
Drinkmixer
Producent
Shake-It

Vad är Shake-It?

Shake-It är en modern och samtidigt klassisk drinkmixer som skapades i Köpenhamn så sent som 2020. Köpenhamn räknas till en av Europas främsta cocktailsstäder där medvetna konsumenter ställer krav på välsmakande drinkar med hälsosamma och naturliga ingredienser. Att blanda en drink ska dessutom vara enkelt, bekvämt och samtidigt ge lyxiga och goda smaker.

Shake-It är en perfekt mixer för såväl barer som i hemmaköket. Snabbt och bekvämt blandar du till en tjusig och elegant cocktail utan att du behöver ett batteri av flaskor eller andra ingredienser.

Shake-It mixers innehåller ingen alkohol och kan användas till drinkar med vodka, gin, tequila och mycket annat helt efter egen smak. Shake-It är minst lika bra till alkoholfria, så kallade Virgin Cocktails, som till klassikerna. Shake-It kan också användas till att piffa till ett glas bubbelvatten eller vad som helst där du vill addera goda och naturliga smaker. De olika varianterna är även bra som smaksättare i frostings, smoothies, milkshakes, lemonader och desserter.

Flaskans vackra etikett är inspirerad av den första moderna cocktailboken "Bartenders Guide", från 1862. Den greppvänliga flaskan har fått ledtrådar från växtriket som blomblad utmed sidorna och för att förstärka intrycket av äkthet och naturlighet (och med en liten glimt i ögat) finns en juicepress ingjuten nästan gömd i flaskans botten.

Kännetecknade för alla varianter av Shake-It är att de uteslutande baseras på naturliga smaker. Ingredienserna är frukt och bär, grönsaker och växter. Till och med färgerna är naturliga, med ett undantag eftersom det att det blå i Curacao inte går att få på i naturen.

Här finns flaskorna att köpa:  Ica, Coop, Hemköp, Tempo och Delitea.

Producent Shake-It

Shake-It Mixer® är cocktailmixer baserad på naturliga råvaror som kan användas för att blanda fräscha och läckra drinkar – med eller utan alkohol. Nu kan du briljera som en bartender och mixa eleganta drinkar hemma. Det finns en Shake-It Mixer® för varje tillfälle.

Här finns flaskorna att köpa:  Ica, Coop, Hemköp, Tempo och Delitea.

Shake-It kan du köpa på Delitea

Inspiration