Shake-It Mixer Strawberry

en flaska shake it strawberry

Shake-It Mixer Strawberry

Jordgubbar är antagligen vårt mest älskade bär, men det är inte alldeles enkelt att få in jordgubbsmak i drinkar, saft och andra sammanhang utan att det blir syntetiskt. Med Shake it Strawberry fångar du den naturliga smaken av mogna jordgubbar och kan enkelt använda den till eleganta och sommarfriska drinkar både med och utan alkohol. Prova till exempel att göra en egen Sangria, den ombesjungna klassikern Strawberry Daiquiri eller en Frozen Strawberry Margaritha. Shake-it Strawberry är också en utmärkt smaksättare i desserter, glass, milkshakes, smoothies, frostings och i alla sammanhang där man vill ha en frisk, fräsch och somrig jordgubbssmak.

Betyg (4 röster)
5
Skriv ut
Storlek
50 cl
Land/Område
Danmark
Typ
Drinkmixer
Producent
Shake-It

Vad är Shake-It?

Shake-It är en modern och samtidigt klassisk drinkmixer som skapades i Köpenhamn så sent som 2020. Köpenhamn räknas till en av Europas främsta cocktailsstäder där medvetna konsumenter ställer krav på välsmakande drinkar med hälsosamma och naturliga ingredienser. Att blanda en drink ska dessutom vara enkelt, bekvämt och samtidigt ge lyxiga och goda smaker.

Shake-It är en perfekt mixer för såväl barer som i hemmaköket. Snabbt och bekvämt blandar du till en tjusig och elegant cocktail utan att du behöver ett batteri av flaskor eller andra ingredienser.

Shake-It mixers innehåller ingen alkohol och kan användas till drinkar med vodka, gin, tequila och mycket annat helt efter egen smak. Shake-It är minst lika bra till alkoholfria, så kallade Virgin Cocktails, som till klassikerna. Shake-It kan också användas till att piffa till ett glas bubbelvatten eller vad som helst där du vill addera goda och naturliga smaker. De olika varianterna är även bra som smaksättare i frostings, smoothies, milkshakes, lemonader och desserter.

Flaskans vackra etikett är inspirerad av den första moderna cocktailboken "Bartenders Guide", från 1862. Den greppvänliga flaskan har fått ledtrådar från växtriket som blomblad utmed sidorna och för att förstärka intrycket av äkthet och naturlighet (och med en liten glimt i ögat) finns en juicepress ingjuten nästan gömd i flaskans botten.

Kännetecknade för alla varianter av Shake-It är att de uteslutande baseras på naturliga smaker. Ingredienserna är frukt och bär, grönsaker och växter. Till och med färgerna är naturliga, med ett undantag eftersom det att det blå i Curacao inte går att få på i naturen.

Här finns flaskorna att köpa:  Ica, Coop, Hemköp, Tempo och Delitea.

Kommentarer

Jag älskar Silver Beatles, den ser god ut som jag
vill ha

Producent Shake-It

Shake-It Mixer® är cocktailmixer baserad på naturliga råvaror som kan användas för att blanda fräscha och läckra drinkar – med eller utan alkohol. Nu kan du briljera som en bartender och mixa eleganta drinkar hemma. Det finns en Shake-It Mixer® för varje tillfälle.

Här finns flaskorna att köpa:  Ica, Coop, Hemköp, Tempo och Delitea.

Shake-It kan du köpa på Delitea

Inspiration