Källarbacken Äpple Fläder

en flaska källarbacken fläder och äpple

Källarbacken Äpple Fläder

Äpple-Fläder Sparkler är en mångsidig och läcker alkoholfri dryck som kan avnjutas året runt och passar för olika tillfällen. Den kombinerar äpplets fruktighet med fläderns blommiga toner för en riktig smakupplevelse.

Sötma
Friskhet

Passar till

Betyg (1 röst)
5
0 Kommentarer
Skriv ut
Storlek
75 cl
Passande mat
Aperitif Dessert
Typ
Alkoholfritt vin
Producent
Schloss Raggendorf

När vill du dricka Källarbacken?

1. **Picknick i parken:** Ta med dig en flaska av denna uppfriskande dryck när du har en picknick med vänner eller familj i parken. Den kommer att vara en välkommen törstsläckare.

2. **Sommarfest:** Servera den som ett välkomstdryckalternativ på sommarfester och grillkvällar. Den har en uppfriskande smak som passar perfekt för att svalka av sig i hett väder.

3. **Mellansnack:** Eftersom denna dryck är alkoholfri, kan du njuta av den när som helst under dagen som ett nyttigt mellansnack.

4. **Brunch:** Denna dryck kan också vara ett utmärkt komplement till en brunchbuffé, speciellt om du serverar den med färsk frukt och croissanter.

Innehåller mindre än 0,5 procent alkohol, vilket gör att alla kan skåla i Källarbacken Jordgubbsdryck när det skall vara extra festligt. Vare sig du är gravid, bilförare, barn eller helt enkelt föredrar att inte dricka alkohol.

Servera väl kylt (6− 8 grader) som aperitif, som sällskapsvin eller till jordgubbstårta och andra lättare bakverk.

EAN flaska: 7331031017624

Finns på utvalda icabutiker och du kan även beställa den hos DELITEA.

Kommentarer

Mousserande Jordgubbsvin produceras av Schloss Raggendorf i Österrike. Schloss Raggendorf anses vara Europas kanske främsta producent av viner av frukt och bär. Genom att uteslutande använda färska frukter och bär som råvara, och genom en mycket skonsam tillverkningsprocess lyckas man bevara maximalt av den färska fruktens smak i det färdiga vinet