Källarbacken Mousserande Jordgubbsdryck

en flaska med källarbacken och jordgubbsvin

Källarbacken Mousserande Jordgubbsdryck

Med sin rena jordgubbssmak, friska fräschhet och avsaknad av alkohol har Källarbacken Jordgubbsdryck blivit det självklara valet när det skall firas och skålas på balkonger och sommarbersåer över hela landet. Försluten med en riktig naturkork och grimma, precis som ett mousserande vin.

Sötma
Friskhet

Passar till

Betyg (13 röster)
4.5
Skriv ut
Storlek
75 cl
Passande mat
Aperitif Dessert
Typ
Alkoholfritt vin Mousserande vin
Producent
Schloss Raggendorf

Källarbacken

På bara några år har Källarbacken Mousserande Jordgubbsdryck blivit en av Sveriges mest sålda alkoholfria produkter. En frisk och fräsch, härligt mousserande dryck, med lagom sötma och intensiv jordgubbssmak. Gjord på koncentrat av jordgubbar, som genom en skonsam tillverkningsprocess bibehåller smaken av solvarma jordgubbar.

Innehåller max 0,5 procent alkohol, vilket gör att alla kan skåla i Källarbacken Jordgubbsdryck när det skall vara extra festligt. Vare sig du är gravid, bilförare, barn eller helt enkelt föredrar att inte dricka alkohol.

Servera väl kylt (6− 8 grader) som aperitif, som sällskapsvin eller till jordgubbstårta och andra lättare bakverk.

Källarbacken kan du köpa på Delitea

Finns även hos Coop, Willys, CityGross, Hemköp, Tempo och utvalda Icabutiker

EAN 9008500012906

Kommentarer

Öppna aldrig inomhus.
Är så jäkla tryck skvätte hela köket har städat i 2 dagar sträck.
Så mycket.
Och inte kvar i flaskan

Ojoj! Det var inte kul. Ett tips är att alltid kyla bubblande flaskor rejält. Då sjunker trycket i flaskan och risken är mindre att det skvätter.

Mousserande Jordgubbsvin produceras av Schloss Raggendorf i Österrike. Schloss Raggendorf anses vara Europas kanske främsta producent av viner av frukt och bär. Genom att uteslutande använda färska frukter och bär som råvara, och genom en mycket skonsam tillverkningsprocess lyckas man bevara maximalt av den färska fruktens smak i det färdiga vinet

Produkter från Schloss Raggendorf

Inspiration