fem flaskor vin och sprit för den som har allt!

Fem flaskor till den som har allt!

När du ska slå på stort och verkligen överraska personen som har allt och lite till. Du vill gärna att presenten är unik och ger en lyxig känsla. Ja, kanske till och med kärlek vid första ögonkast. Från prestigehyllan har vi plockat fram fem unika förslag på udda dyrbarheter. Det är kronjuvelen La Chapelle som är Jaboulets världsberömda vin. Discarded Grape Skin Vodka coolaste vodkan med vinös fruktighet. The Balvenie Twenty Five och lyckan är total. Rémy Martin XO världens mest eleganta destillat. Noe Pedro Ximenez VORS himmelriket nästa för dessertvinsälskaren. Bättre än så här blir det inte. Fem fantastiska dyrgripar för magiska stunder!

en flaska vodka på ett bord med en växt och ett glas

Discarded Grape Skin Vodka

Stor doft av gröna äpplen, litchifrukt och mandel. Smak av Williamspäron, exotiska frukter, guava och stjärnfrukt med en eftersmak som är fruktig och brödig med rosépeppar i avslutningen.

Discarded Chardonnay Vodka är ett aktivt och miljömässigt val för den som vill påverka dryckesindustrin i en mer hållbar riktning. Det är också en annorlunda och smakrik vodka som med sin vinösa fruktighet ger en ny dimension till många klassiska vodkadrinkar.

ART NR 53005
359 :-

LÄS MER 

en flaska whisky på ett bord

The Balvenie Twenty Five

Balvenie Twenty Five bjuder på de klassiska och eftertraktade Balveniesmakerna där vanilj, syltad ingefära och flytande ljunghonung blommar ut i doft och smak.

Balvenie Distillery kallar serien för Rare Marriages. Det är en av Skottlands mest prestigefulla whiskyserier – och rara giftermål är sannerligen vad det handlar om. I serien ingår exklusiva fatmöten från Balvenies ålderstunga lagerhus. Först ut i raden av lyckliga äktenskap är The Balvenie Twenty Five.

ART NR 41126
5 699 :-

LÄS MER 

en flaska cognac på ett bord

Rémy Martin XO

En blommig och fruktig, nästan mustig doft av russin, dadlar, honung och apelsinmarmelad, där lätt övermogna druvor och klassiska söta konditori-aromer fyller glaset. Smaken bärs av mogna frukter, plommon, päron, rabarber, krusbär och en varm omfamnande ek. Eftersmaken är mycket lång och har en stilla försvinnande apelsinton.

Det råder ingen tvekan om vad som är världens mest eleganta destillat. Cognac är dryckesvärldens ädling – distingerad, sofistikerad och belevad, som en handkyss i en salong efter kaffet, före kaffet eller bara för den sublima njutningens skull. Elegantare än Rémy Martin XO blir det inte.

ART NR 80101
1 749 :-

LÄS MER 

en flaska sherry på ett bord

Noe Pedro Ximenez VORS

Ett av världens sötaste viner, trögflytande med en mycket koncentrerad smak med inslag av dadlar, mocka, lakrits och rostad kummin. Avnjutes sval i små glas, med en bit mörk choklad för den som vill.

Noe är gjort på 100% pedro ximenez och kommer uteslutande från Gonzalez-Byass egna vingårdar i DO Jerez. Enligt reglerna för DO Jerez är det faktiskt tillåtet att göra pedro ximenez-viner på druvor som odlats och torkats i Montilla-Morilles. Gonzalez-Byass gör dock uteslutande vin på druvor som odlats inom DO Jerez.

ART NR 76545
299 :-

LÄS MER