semla shot licor 43 flaska

Drinkar som passar att bjuda på i februari

När vi fokuserar på kaffedrinkar och små shots kan vi skapa en variation av varma och kalla alternativ för att passa olika smaker och stämningar under februari.

För de kalla alternativen kan vi tänka på drinkar som Irish Coffee, där kaffet blandas med irländsk whiskey och toppas med vispad grädde för en värmande och lite lyxig känsla. För något lite mer uppfriskande kan en kall kaffedrink med en twist av kaffe-likör vara ett gott alternativ, serverad över is för att balansera sötman.

När det kommer till varma alternativ kan vi experimentera med olika kryddor och smaker för att skapa intressanta små shots eller kaffedrinkar. Till exempel kan vi tänka på en varm kaffedrink med en skvätt kryddig rom eller kaffe-likör för en extra kick. Eller så kan vi göra små shots med en bas av kaffe och tillsätta smaker som choklad, vanilj eller kryddor som kanel och kardemumma för en härlig vinterkänsla.

Genom att erbjuda både varma och kalla alternativ kan vi tillgodose olika preferenser och skapa en varierad dryckesmeny som passar perfekt för februari månad.

Sprit till dina drinkar i februari

Gå till [...]