drinkar som passar bra i januari

Drinkar som passar i januari

I januari, när vinterkylan är på sitt starkaste och många strävar efter att hålla sig nyktra efter festligheterna under december, finns det fortfarande många spännande alkoholfria drinkar att njuta av.

En populär alkoholfri dryck under januari är varm choklad. Den krämiga och chokladiga smaken ger en tröstande känsla när temperaturen sjunker. Du kan toppa din varma choklad med vispad grädde, marshmallows eller lite kanel för extra smak. Ibland kan det passa perfekt!

Ett annat alternativ är äppelglögg, en härlig twist på den klassiska glöggen. Denna alkoholfria version innehåller äpplejuice, kryddor som kanel och kryddnejlika samt en skvätt citronsaft för att ge den en frisk smak. Värma upp den och servera den i en mugg med en kanelstång som rörpinne.

För de som föredrar något lite fruktigare kan en alkoholfri fruktcocktail vara ett utmärkt val. Du kan använda en blandning av färsk fruktjuice, som apelsin, ananas och tranbär, och blanda den med is för att skapa en uppfriskande drink med en naturlig sötma.

För dem som vill ha något mer sofistikerat finns det alkoholfria mocktail-alternativ. En mocktail är en icke-alkoholisk cocktail som kan varieras i oändlighet. Du kan experimentera med olika smaker, som mynta, ingefära, bär och örtkryddor för att skapa en unik och spännande drink.

Så, även om januari kan vara en månad för återhämtning och nykterhet, behöver du inte avstå från att njuta av goda och uppfriskande drycker. Vill du inte gå alkoholfria vägen tipsar vi om några riktiga klassikers runt Dry Martini. Stiffa och klassiska drinkar.

Alkoholfria Mixers

Gå till [...]