ordna din bästa after ski

Så ordnar du din egen after ski

Bra after ski handlar mycket om en känsla och det finns inga begränsningar kring hur den bäst genomförs. Oavsett om du kliver upp i gryningen för att fånga den orörda snön längst upp på berget eller om du jobbar dig från uteservering till uteservering i liftsystemet, är en bra after ski det perfekta målet. Här tipsar vi om vad du behöver tänka på. Samtliga produkter (och fler) hittar du på shop.jagermeister.se.

Kom du inte kom iväg till fjällen eller alperna? Låt det INTE STOPPA DIG! En after ski kan man alltid fixa! Även hemma i sin lägenhet. Här tipsar vi om vad du behöver tänka på. Samtliga produkter (och fler) hittar du på shop.jagermeister.se.

Musiken

Den rätta musiken sätter stämningen. Skaffa en DJ, ett after ski-band eller sno en bra spellista. Med Jägermeister x Soundboks trådlösa högtalare kan du skruva upp volymen rejält vart du än är.

Gear och dekoren

Sköna fåtöljer, öppen eld och filtar eller en egen bar komplett med exempelvis en tap machine och en minifrys bestämmer du själv. Din pièce de résistance består förslagsvis av en shot-skida för tio personer.

Outfiten

Sladda in direkt från backen och klampa runt i pjäxor med goggles på huvudet och snö i håret eller glid runt i ett snyggt underställ med schysta accessoarer.

Drycken

Visst kan det kännas extra festligt att skåla med sina vänner på en after ski, och det oavsett glasets innehåll. Vissa föredrar alkoholfria alternativ eller något värmande, medan andra vill ha after ski-klassiker som u-båt, shotskida eller en stor stark med ett iskallt järn Jägermeister.

Här listar vi några alkoholhaltiga favoriter, både klassikerna och mer nyskapande drinkar som Vintermumma och Hunters Tea. Men kom ihåg vad som gäller ute på fjället – never drink and drive!

Glöm inte två riktiga klassiker!

Jägerbomb

En riktig after ski-klassiker. 

Du behöver:
– 4 cl Jägermeister
– Energidryck

Så gör du:
1. Häll upp Jägermeister i ett shotglas och energidrycken i ett vanligt glas.
2. Droppa sedan shotglaset med Jägermeister ner i energidrycken, skål!

ett glas med jägermeister och en stor öl

Stor stark och iskallt järn

Du behöver:
– 4 cl Jägermeister
– 33 cl kall öl

Så gör du:
1. Häll upp Jägermeister i ett shot-glas och ölen i ett öl-glas.
2. Säg ”PROST!”