Därför ska du köpa vin på magnumflaska!

Därför ska du köpa vin på magnumflaska!

Vin på magnumflaska ger en viss känsla av magi och lyx, det är bättre för lagring och räcker så klart längre än en vanlig flaska. Tänk dig själv hur underbart det är att få vin i en generös maffig magnumflaska. Vare sig det är en present till dig själv, ett vin till en middag eller en gå-bort-present är en magnum minst dubbelt så uppskattad att få som en vanlig vinflaska!

Sätt stämningen direkt genom att handla hem några stora flaskor vin!

Anledningar till varför du ska köpa vin på magnumflaska!

1. Storleken (More is more)

Nu är det FEST! En stor pava höjer partystämningen direkt!

2. Räcker längre

Med en magnumflaska får fyra middagsgäster minst två glas var av exakt samma vin. Ingen behöver springa ut och korka upp en ny flaska då den här räcker dubbelt så långt!

3. Effekten

När du bär in en magnumflaska till middagsgästerna så är härlighetsfaktorn uppe i 150%! Det måste inte heller vara svindyrt. Jämför det med vin på box… nej förresten. Det går inte att jämföra. Det är en helt annan liga.

4. Garanterat bra vin

Att göra viner på magnumflaska kräver en hel del resurser så det är bara producenternas kvalitetsviner som hamnar i de generösa pavorna. Därför kan du vara säker på att du får med dig ett bra vin när du handlar en magnumflaska.

5. Bäst för lagring

Viner på magnumflaska lagras allra bäst. Den stora mängden vätska och frånvaron av syre (flaskhalsen är samma storlek som på en vanlig flaska) gör att lagringen blir optimal i en flaska av magnumstorlek.

6. Mindre hantering

Att det rent praktiskt blir färre klirr att släpa till återvinningen. Hellre få stora flaskor än många skramlande små.

7. Dekoren

Ingen kan vara nere med en lyxig magnumflaska på bordet! Alla blir pirrigt glada och förväntansfulla. När vinet är slut använder du flarran som maffig ljusstake, en härlig detalj på ditt dekadenta middagsbord.

8. Gå-bort-present

När du räcker över en magnumbutelj till din värd så blir glädjen dubbelt så stor. MINST!