Me-groni

en drink me groni som är en variant av negroni

Me-groni

I cocktailvärlden finns det klassiker som aldrig går ur tiden och Negronin är en sådan ikon. Men ibland är det de djärva och äventyrliga experimenten som framhäver de raffinerade smakerna i en cocktail och skapar något helt nytt.

Vår "Cognac-komplexa Negroni" är en variant av Negroni som får nytt liv med Metaxa. Istället för den traditionella ginbasen har vi vävt in kraften och elegansen av cognac. Den fylliga och nötiga profilen från cognacen öppnar dörren till en värld av komplexitet som tillsammans med Campari och söt vermouth skapar en palett av smaker som dansar över tungan. :-D

För att skapa denna unika upplevelse har vi noga balanserat de bittra nyanserna av Campari med den sötma och örtiga komplexiteten i söt vermouth. Cognacen, med sin subtila fruktighet och träiga toner, utgör den eleganta ryggraden i denna cocktail, och dess förmåga att smälta samman smakerna.

Så varför inte slå dig ned, ta en stund att utforska denna unika Me-groni och låt dig förföras av den komplexa dansen av smaker. Vår Cognac-komplexa Negroni är inte bara en drink, den är en upplevelse, en berättelse och ett bevis på att i världen av cocktails finns det alltid utrymme för innovation och skapande av nya smaklandskap.

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Aperitif Brandy Campari
Kategori
Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Kryddiga drinkar
Tillfälle
Fördrinkar

Ingredienser

  • 3cl Metaxa 12 Stars
  • 3cl Campari
  • 3cl Söt vermouth

Tillredning

  1. Häll i ingredienserna i ett tumbler-glas
  2. Fyll på med rikligt av is
  3. Rör runt försiktigt
  4. Garnera med zest från en grapefrukt

Kommentarer