Sangria Remy Martin

drink med cognac och båt med jordgubbar

Sangria Remy Martin

Har du många som kommer till sommarkvällens grillkväll? Varför inte bjuda på en läskande och snygg bål. Här en fransk variant med Remy Martin och rödvin i botten. Apelsinsmaken förstärks med Cointreau. Garnera med massor av frukt - både snyggt och gott.

Betyg (5 röster)
3
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cognac Cointreau-drinkar
Kategori
Bål
Smaktyp
Fruktiga drinkar
Tillfälle
Brunch Sommar Vår

Ingredienser

  • 9 cl Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish
  • 9 cl Cointreau
  • 36 cl Mjukt rött vin
  • 6 cl Limejuice
  • 12 cl Apelsinjuice
  • 8 stänk av Angostura bitter
  • Jordgubbar och apelsin

Tillredning

  1. Häll alla ingredienser, inklusive is, i en kanna.
  2. Garnera med färskskuren frukt.
  3. Kyl i minst två timmar innan servering.
  4. Servera i glas fyllda med is och garnera gärna med apelsin och jordgubbar.

Kommentarer