Barbeque Margarita

ett glas margarita på bord med bast

Barbeque Margarita

En rökig Margarita smaksatt med en grillad lime. Lika självklar vid sommarens BBQ-kvällar som bönorna i en enchilada. Perfekt som aperitif innan maten eller som aperitif efter maten. Men också till maten. I små sällskap, men också vid större sällskap. Varför inte blanda en hel kanna till grillen?

¡Oy! – Om du ska blanda en Margarita pitcher eller Margarita kanna bör den förblandas utan is, men serveras över en isbit.

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cointreau-drinkar Likör Tequila
Kategori
Margaritas Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Sour-drinkar

Ingredienser

Tillredning

  1. Dela limen som att du skulle pressa den i en juicepress.
  2. Lägg den på grillen och håll koll så att den får en jämn mörk färg.
  3. När du är nöjd låter du den svalna i några minuter och pressar sedan limen som vanligt.
  4. Mät upp ingredienserna i en shaker och tillsätt is.

  5. Skaka drinken kall.
  6. Sila upp i ett fryst cocktailglas eller över is i ett rocksglas.
  7. ¡Oy! – Om du ska blanda en Margarita pitcher eller Margarita kanna bör den förblandas utan is, men serveras över en isbit.

Kommentarer