Höst-Margarita i hel kanna

Sofia Henriksson och David Kringlund är tillbaka och blandar ännu en hel kanna med Margarita. Full av äpple och höstsmaker!

Att blanda enskilda drinkar en efter en kan vara tidsödande och stressigt, särskilt när det är många gäster. Men med hjälp av kannor kan du spara tid och maximera din tid med gästerna genom att blanda flera drinkar på en gång. Du slipper stå vid bardisken eller i köket och istället kan du fokusera på att umgås med dina gäster. Ingen behöver vänta på sin drink, vilket ger en smidig ström av drinkar till alla.

Varför inte ge dina gäster möjlighet att prova olika cocktails genom att blanda och servera dem i separata kannor? Detta gör det lättare för dem att välja och experimentera med nya smaker utan att behöva vänta på att du skall skaka drinkar till dem. Roligt, eller hur!?

Sätt till lite färg och livlighet på din fest genom att dekorera kannorna med frukt, örter eller is. Detta gör dem mer attraktiva och välkomnande för dina gäster. Och med tappkranar behöver du inte ens vara närvarande hela tiden - dina gäster kan enkelt fylla på sina glas själva.

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cointreau-drinkar Likör
Kategori
Bål Margaritas
Smaktyp
Sour-drinkar
Tillfälle
Brunch Fördrinkar Höstdrinkar

Ingredienser

 • 2 delar tequila med jalapeño
 • 2 delar äppelmust
 • 1 del Cointreau
 • 1 del lime
 • Lime och torkat äpple till dekoration
 • flingsalt

Tillredning

 1. Dela en jalapeño i några bitar och lägg ner i en flaska med tequila.
 2. Låt dra någon timma.
 3. Blanda ingredienserna i kannan och rör om ordentligt.
 4. Smaka av.
 5. Fyll på med mycket is!
 6. Garnera eventuellt med liemhjul och torkat äpple
 7. Använd lämpliga glas med is som rimmats med salt.

Kommentarer