Kräftskive-Margarita

drink på bord med dill till kräftskivan

Kräftskive-Margarita

Kan man dricka Margarita till kräftskivan? Jamenvisst! Den friska och söta drinken med saltkant matchar aromer och grundsmaker perfekt. Om du dessutom kryddar din tequila med lite dill är vi hemma! En mer spännande kräftskiva har du inte varit med om!

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cointreau-drinkar Likör-drinkar Tequila-drinkar
Kategori
Margaritas Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Sour-drinkar
Tillfälle
Brunch Fördrinkar

Ingredienser

  • 3 cl tequila infucerad med dill
  • 1 cl mezcal
  • 2 cl Cointreau
  • 2 cl lime
  • 1 cl sockerlag
  • Flingsalt

Tillredning

  1. Infucera tequilan med dill genom att lägga färsk dill i spriten och låt dra över natten.
  2. Salta kanten på ett cocktailglas genom att använda limejuice och flingsalt. Mät sedan upp dill-tequilan, mezcal, Cointreau, lime och sockerlag i en shaker och skaka ordentligt med is.
  3. Sila upp drinken i glaset och servera!

Kommentarer