Margarita á la Crème Brûlée

ett bord med flaska cointreau och ett glas med dessert drink

Margarita á la Crème Brûlée

Cointreau har tagit fram två moderna drinkar av två klassiska desserter: Pavlova och Crème brûlée för att inspirera hemmabartendern till att våga testa gamla klassiker på ett nytt sätt. Testa att servera desserten i form av en drink, det är både festligt och annorlunda.

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cointreau-drinkar Likör-drinkar Tequila-drinkar
Kategori
Margaritas Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Sour-drinkar
Tillfälle
Juldrinkar Påsk

Ingredienser

  • 2 cl Cointreau
  • 1 cl Licor 43
  • 3 cl tequila
  • 2 cl limejuice
  • 1 skopa is

Tillredning

  1. Mät upp samtliga ingredienser i en blender och mixa till du får en slushig konsistens.
  2. Smält socker i en stekpanna och häll sedan i önskat stora bitar på ett bakplåtspapper. Låt svalna.
  3. Häll upp drinken i ett glas, garnera med ditt sockerknäcke och servera.

Kommentarer