Vinter-Margarita i hel kanna med David och Sofia

Sofia Henriksson och David Kringlund är här igen och blandar nu en riktigt julig vinterkanna med Margarita! Detta får ni inte missa. En drink med smak av glögg. Kan det bli roligare?

Att blanda drinkar i en hel kanna har flera fördelar. För det första, det gör det enklare att servera drinkar till en större grupp människor samtidigt, vilket är perfekt för fester och sociala tillställningar. Istället för att behöva blanda varje drink individuellt kan du förbereda en stor mängd i förväg och sedan enkelt hälla upp till dina gäster.

En annan fördel är att det ger dig möjlighet att kontrollera smaken och styrkan på drinken mer exakt. När du blandar i en kanna kan du noggrant mäta och justera mängden av varje ingrediens, vilket kan leda till en mer balanserad och smakrik drink. Det är också lättare att smaka av och göra eventuella nödvändiga justeringar innan du serverar.

Dessutom kan du lägga till is i kannan för att kyla drinken utan att späda ut den. Detta är särskilt fördelaktigt för drinkar som ska serveras kylda. Isen kommer att smälta långsamt och hålla drycken kall under längre tid.

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Cointreau-drinkar Tequila
Kategori
Bål Margaritas
Smaktyp
Sour-drinkar
Tillfälle
Brunch Juldrinkar Vinter

Ingredienser

 • 2 delar alkoholfri glögg
 • 2 delar Tequila
 • 1 del Cointreau
 • 1 del limejuice
 • flingsalt

Tillredning

 1. Använd en kanna med is
 2. Blanda ingredienserna i kannan och rör om ordentligt.
 3. Garnera eventuellt med några skivor apelsin, lime och kanelstänger.
 4. Använd lämpliga glas med is som rimmats med flingsalt.

Kanelsalt

 1. Blanda ihop saltet med den malda kanelen.
 2. Tips! För att lättare rimma glasen med saltet så kan du fukta kanten med limejuice

Kommentarer