Ingredienser
- 30 ml Jägermeister Manifest
- 30 ml cognac
- 10 ml honung
- lätt vispad grädde
Tillredning
- Värm upp alla ingredienser i en kastrull
- Häll över i två shotglas
- Toppa med lättvispad grädde och garnera med äppelfjäder, kanel och granola.
Konsten är-och har varit en grundpelare hos Konstnärsbaren i närmare 90 år. Låt dina sinnen följa med på en historisk resa genom klassiska råvaror, cocktails och dess väggmålningar. Här hittar du en restaurang, bar och festvåning.
Barchef Joel Vinter välkomnar sina gäster med öppen famn till Ateléjen. Lokalen är mörk, intim och fängslande, varje motiv på väggarna skildrar en tidsepok, skapat utav några av Sveriges största namn inom konsthistorien.
Joel har under sina år utvecklat sina barkunskaper både nationellt- och internationellt.
En sak är säker! om du någon gång sitter fast i ett Escape room-spel så är Joel den du vill ha vid din sida. Att killen inte är en FBI-agent är ett stort frågetecken. Under åren har han skapat, medverkat och deltagit i en mängd olika typer av spel. Joel är så här års en frekvent klättrare och vinterbadare. Efter badet dricker han gärna mulled cider, en varm Jäger GT eller glögg.
Joel inspirerades av varma drinkar till afterski som man kan “ta i farten”. En enkel shot som värmer i både temperatur och kryddighet! Dessutom beställer man alltid två! Precis som när piloterna i filmen Pacific Rim ska styra sina enorma stridsrobotar (Jaeger).
Besök Kostnärsbaren på Smålandsgatan 7, 111 46 Stockholm.
@kostnarsbaren
Kommentarer