Rosa Pantern 43

Rosa Panter 43 - drink Licor 43

Rosa Pantern 43

När det kommer till framstående drinkar i Sverige, står Rosa Pantern i en klass för sig. Denna drink, som kombinerar den sötma och kryddighet som Licor 43 erbjuder med den krämiga mjölken, levererar en mjuk och len dryckesupplevelse.

Ett viktigt inslag i framställningen av denna populära drink är att inte snåla på isen. En generös mängd is förstärker inte bara dryckens kyla utan ger den också en pigg och fräsch karaktär, som förstärker smakupplevelsen avsevärt. Så om du känner att din första Rosa Pantern blev för snabbt uppdrucken, tveka inte - gör en till!

Höj festkänslan med Rosa Pantern

Oavsett om du planerar en stor fest, eller bara njuter av en avslappnad kväll hemma, är Rosa Pantern ett roligt och smakfullt sätt att lägga till lite festlig känsla. Så nästa gång du letar efter den perfekta drinken som kombinerar smak, krämighet och en touch av lyx, kom ihåg Sveriges älskade Rosa Pantern med Licor 43!

Spaniens mest älskade likör, Licor 43, har förtrollat dryckesälskare världen över med sin unika blandning av 43 hemliga ingredienser. Med en rik historia som sträcker sig över tusentals år, erbjuder denna gyllene dryck en oslagbar kombination av söta citrus- och vaniljtoner, vilket gör den till en favoritblandare i cocktails och desserter. I Sverige har Licor 43 blivit särskilt populär, både som en after-dinner treat och som huvudingrediens i många moderna och traditionella drinkrecept, såsom den berömda Rosa Pantern. Den silkeslena konsistensen och den mångfacetterade smakprofilen gör att Licor 43 står ut i alla barer och hem. Upptäck den spanska skatten Licor 43 och förvandla varje tillfälle till en gyllene stund!

Betyg
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Drinkar med Licor 43 Likör
Kategori
Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Söta drinkar
Tillfälle
Alla hjärtans dag Brunch Sommar Vår

Ingredienser

  • 4 cl Licor 43
  • 8 - 10 cl mjölk
  • 1 cl grenadine
  • mycket is

Tillredning

  1. Fyll ett glas med is
  2. Häll i mjölken
  3. Därefter Licor 43 som får rinna genom isen och mjölken
  4. Droppa i grenadine
  5. Rör runt försiktigt
  6. Servera

Kommentarer