Ingredienser
- 500 g kokt pasta, blandad med olivolja
- 250 g cocktailtomater, halverade
- 2 st salladslökar, finskurna
- 150 g vitlöksmarinerade oliver
- 2 stavar blekselleri, finskurna
- 100 g kapris, avrunnen
- 1 knippe basilika, finskuren
- 1 knippe bladpersilja, finskuren
- 250 g mascarpone ost
- 50 g parmesanost, finriven
- 1 msk olivolja
- 1 tsk juice från en grillad citron
- salt och peppar
- 600 g kalventrecôte
- 1 st zucchini, skuren i 2 centimeters skivor
- 1 st citron halverad
- olivolja
- salt och peppar
Sallad
Dubbel ost
Grillen
Tillagning
- Blanda ingredienserna till pastasalladen och garnera med örter.
- Salta och peppra entrecoten och grilla till önskad tillagning, 55 grader medium rare.
- Pensla zucchiniskivorna och grilla.
- Halvera citronen och grilla.
- Medan köttet vilar - rör upp mascarponeosten så att den blir krämig, vänd ner parmesan, olivolja. Rör ner grillad citronjuice och smaka av med salt och peppar. Klicka osten over köttet och salladen.