Finns det något godare än en mustig köttragu en kall och blåsig höstdag? Denna ragu är busenkel att göra och sköter sig själv men resultatet är magiskt; Comfortfood när den är som bäst med andra ord! I glaset häller du ett härligt fruktigt vin som möter maträttens fylliga smakrikedom. Smaklig måltid!
Det allra viktigaste redskapet i köket är utan tvekan dina egna smaklökar. Av den enkla anledningen så används här inga exakta mått utan receptet utgår snarare från”så här gör du” vilket får dig att smaka av, addera och smaka av igen tills du är nöjd med resultatet. Du lär dig helt enkelt allra bästa genom att prova dig fram och utmana dig själv istället för att följa färdiga mallar.
Recept av Swedishfoodie
Kommentarer
Hur mycket ska man ha av ingredienserna och för Hur många? 😀
Hej Linn. Det allra viktigaste redskapet i köket är utan tvekan dina egna smaklökar. Av den enkla anledningen så används här inga exakta mått utan receptet utgår snarare från”så här gör du” vilket får dig att smaka av, addera och smaka av igen tills du är nöjd med resultatet. Du lär dig helt enkelt allra bästa genom att prova dig fram och utmana dig själv istället för att följa färdiga mallar. Spännande va? 😀