Är du precis som vi en råbiffälskare? I så fall måste du testa att göra denna. En klassisk råbiff i ett oklassiskt utförande och vi vågar påstå att denna är oändligt mycket godare än det franska originalet. Viktigt att tänka på är att köpa bra kött. Vi använder lövbiff av innanlår eftersom det är extremt smidigt att skära om man jämför med en hel bit. Superenkelt utförande och allt går att förbereda så att du kan fokusera på en snygg uppläggning när gästerna sitter till bords. Ett elegant rött vin med generös fruk är gott till denna maträtt. Smaklig spis!
Det allra viktigaste redskapet i köket är utan tvekan dina egna smaklökar. Av den enkla anledningen så används inga regelrätta recept utan snarare ”så här gör du” vilket får dig att smaka av, addera, smaka av igen tills du är nöjd med resultatet. Du lär dig helt enkelt allra bästa genom att prova dig fram och utmana dig själv istället för att följa färdiga mallar.
Recept av Swedishfoodie