Ingredienser
- 1 kg fast potatis
- 3 stora gula lökar
- 300 gr valfritt nötkött
- 300 valfritt fläskkött
- 3 msk olja
- 3 msk smör
- salt och svartpeppar
- 1 kruka persilja
- stekt ägg
- inlagda rödbetor
- saltgurka
Tillagning
- Skär potatis i 1x1cm kuber och stek i panna med olja och smör tills fin färg. Stek i omgångar och lägg åt sidan vartefter det är klart.
- Skär ner löken grovt och stek i samma panna i en klick smör tills den fått fin färg. Lägg till potatisen och spar till senare
- Skär köttet i kuber om 2x2cm och stek i panna med lite olja och smör tills det fått fin färg.
- Häll i allt i pannan och blanda runt. Salta och peppra efter smak och addera fint hackad persilja.
- Servera med stekt ägg, inlagda rödbetor och saltgurka.
Kommentarer