En doft och smakrik pastarätt som dessutom är vegetarisk från Tareq Taylor. Maträtten är busenkel att laga och snabbmat när den är som allra bäst. Ingredienserna för oss till Italien, det är tomater, aubergine, vitlök, olivolja och parmesan. Såklart gifter sig maträttens fylliga smaker med ett härligt vin från Toscana. Bästa av två världar. Boun Appetito!
Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann Kockarnas Kamp 2017 och har skrivit många kokböcker och håller omtyckta och uppskattade föreläsningar. Han driver restaurang Kockeriet i Malmö, Paul Taylor Lanthandel i Stockholm och Matfabriken i Maten é klar i Lund.
Varmt tack till Tareq Taylor som lånat ut fyra recept från sin nya kokbok Tareq Taylor Favoriter till våra viner.
www.tareqtaylor.com