Deviled Eggs och amerikansk majonnäs med Johanna Westman

En av de mest klassiska tillbehören på ett påskbord är väl ändå ägghalvor! Det finns såklart massor om inte oändliga variationer på dessa raringar men vi vågar sticka ut hakan och påstå att Johanna Westman visar oss några av de godaste du kan göra och get tips på hur du kan variera dem med det du har hemma.

Tillagningstid

30 min

Antal

8 portioner

Receptvy
Tillagningstid
30 min
Antal
8 portioner
Betyg (1 röst)
5
Skriv ut
Måltid
Snacks / tilltugg
Tillfälle
Påskmat

Ingredienser

    Eggs

  • 3-4 st 11 minutersägg
  • 1 dl majonnäs
  • rökt paprikapulver
  • salt
  • gräslök
  • majonnäs

  • 1 helt ägg
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • smörgåskrasse
  • salt
  • 3 dl rapsolja
  • på topping:

  • forellrom
  • löjrom
  • räkor
  • rimmad lax

Tillagning

    Eggs

    1. Gröp ur äggulorna i en skål
    2. Vispa ihop tillsammans med majonnäs
    3. Krydda upp med salt, rökt paprikapulver och gräslök
    4. Spritsa i de urgröpta äggvitorna
    5. Garnera med lite gräslök

    majonnäs

    1. 1 helt ägg
    2. 1 tsk dijonsenap
    3. 1 msk vitvinsvinäger
    4. smörgåskrasse
    5. salt
    6. 3 dl rapsolja