Rémy Cointreau Group

Rémy Cointreau Group

en drink margarita med rabarber

Rémy Cointreau Group

Cointreau produceras av det franska företaget Rémy Cointreau Group, som är en global ledare inom premium- och lyxvarubranschen. Rémy Cointreau grundades år 1724 av Rémy Martin i staden Cognac, Frankrike, och är en av de äldsta och mest respekterade spritproducenterna i världen.

Rémy Cointreau Group är känd för sin enastående hantverksskicklighet och dedikation till att skapa högkvalitativa alkoholdrycker. Förutom Cointreau, som är deras mest välkända produkt, tillverkar de också andra internationellt kända varumärken som Rémy Martin Cognac, Mount Gay Rum, och Bruichladdich Scotch Whisky, bland andra.

Företaget strävar efter att upprätthålla en hög standard för kvalitet och innovation i alla sina produkter och är dedikerade till att bevara sitt arv av hantverksskicklighet och tradition samtidigt som de möter de moderna kraven och trenderna inom dryckeskulturen.

Rémy Cointreau Group har en stark global närvaro och fortsätter att vara en ledande aktör på marknaden för premium- och lyxvaror med sin imponerande portfölj av välkända varumärken. De mest kända varumärkena är till exempel Rémy Martin, Cointreau, The Botanist, Metaxa, St-Rémy brandy och Bruichladdich Single Malt Whisky.

Produkter från Rémy Cointreau Group