festligare 2

Vad händer efter jag har lagt min beställning?

När du beställt från oss skickas en orderbekräftelse till din e-postadress med ordernummer, dina kontakt-och leveransuppgifter. Uppgifterna vid registrering ska vara korrekta och du som kund är skyldig att uppdatera dessa om de skulle förändras. Kontakta gärna oss direkt om du inser att det blivit fel vid beställning. Din order skickas därefter från vårat lager i Sverige och beräknas levereras inom 3-5 dagar.

FRAKT & LEVERANS

Vad kostar frakten?
Frakten är 75 kr oberoende på hur lite eller hur mycket du köper.

Vart levererar ni?
Vi levererar endast inom Sverige.

När kommer min leverans?
Din order skickas från vårat lager i Sverige 1-3 dagar efter att din beställning är gjord. Din order skickas med DHL och distribueras ut vardagar enligt deras villkor. Den totala leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Kunden ansvarar för att de kontaktuppgifter som angetts vid köptillfället är rätt.

Skadat gods?
Festligare shop ansvarar för transportrisken, d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transporten till kunden. Kunden står för risken vid eventuell retur till Festligare. Kunden måste anmäla eventuella transportskador till oss inom sju arbetsdagar från det tillfälle då leveransen togs emot. Kunden ansvarar därför för att avemballera och inspektera produkternas skick snarast efter mottagandet.
Om kunden upptäcker en transportskada ska kunden kontakta kundtjänst per e-mail. Rubricera ärendet i ”Retur-och reklamationssedeln” Observera att produkten inte får användas och att kunden måste behålla produktens emballage, så att detta kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

Ej uthämtat gods
Vid ej uthämtade paket förbehåller Festligare sig rätten att debitera kunden för att täcka kostnader för frakt.
Observera att ditt paket ligger kvar ca två veckor på ditt utlämningsställe.

Ångrar du ditt köp?
Du som kund alltid öppet köp i 14 dagar när du handlar hos oss. Ångerrätten gäller endast om produkten är i oförändrat skick, ångerfristen börjar löpa från den dag du som kund tagit emot produkten. Du som kund betalar själv returfrakten och varan ska returneras i originalförpackningen. Ångrar du ditt köp skall varan returneras, väl förpackad med retursedel. Du som kund ansvarar för returen av varan tills dess att den mottagits av Festligare.

Vi betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 30 dagar efter att returnerad produkt kommit oss till godo.

För att använda sig av ångerrätten skickas ett mail till shop@festligare.se  Märk emailet ”Ångerrätt” så kontaktar vi er omgående.

RETUR & REKLAMATION
Hur gör jag en retur?
Skriv ut och fyll i våran RETUR-OCH REKLAMATIONS SEDELN
Där hittar du all information om hur du går tillväga.